Rólunk

 

Jó hangulat és otthonos környezet…

Az Akác-tanya a finn-magyar tulajdonban lévő Innatura Hungary Kft. által üzemeltetett agroturisztikai komplexum, ahol lehetőség van a szálláson kívül különböző magán- és céges rendezvények lebonyolítására, táborok, túrák stb. teljes körű megszervezésére.

De aki csak pusztán kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, az Akác-tanyán kipihenheti a hétköznapok fáradalmait, szolgáltatásaink a felfrissülésben is segítenek. Szálláshelyünk szobái és faházai 3 illetve 4 napraforgós besorolású minősített magánszálláshelyek.

S bár csak fél órára vagyunk a nagyvárostól, aki ideérkezik, sokkal nagyobbnak érzi a távolságot, hiszen ide nem ér el a városi zaj és stressz, itt az élet visszatér a természetes kerékvágásba, biztosítva a teljes feltöltődést.

 

 

Szauna, rendezvény helyszín és programok az Akáctanyán!

Különleges szaunaélménnyel várunk

Szálláshely-kínálatunk új, kényelmes szobákkal bővült, a lakóautókkal érkezők számára tágas parkolót alakítottunk ki a házak közelében.

Megépült a Magyarországon egyedülálló Sauna Boulevard részeként a füstös szauna, a vályog- és a jurtaszauna, a meleg sós vizű dézsa, ahol kellemesen lebegve lehet gyönyörködni akár az augusztusi csillaghullásban akár szilveszteri hóesésben.

 

Hol találod az Akác-tanyát?

 

Címünk: 2724 Újlengyel, Hernádi dűlő 18.

Telefonszám: +36 30 964 8272

Írj nekünk üzenetet!

Ha kérdésed van vagy üzennél nekünk, használd ezt az űrlapot!

Az itt írt üzeneted megkapjjuk e-mailben és rövid időn belül válaszolunk.

Ezért fontos, hogy valós, használatban lévő e-mail címet adj meg!