Szilveszterezz az Akáctanyán!

 

 

 

2022. Szilveszter

Akác-tanya

Csoportlétszám:

13 fő

Érkezés időpontja:

2022. december 31.

Távozás időpontja:

2023. január 1.

Szállás:

1 éjszaka kis faházban

Kis faház (3 db): 4 egyszemélyes ágy a galérián, alsó szinten nappali, kisméretű fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel

Program / szolgáltatások:

szállás: 1 éjszakára, 31-én ebédre finn tejszínes lazaclevessel, a Sauna Boulevard használata (fatüzeléses finn szauna, jurtaszauna, füstös szauna, sós dézsával) és a hozzátartozó vacsorával (a füstös szaunában füstölt márványsajttal töltött lazacfilé, füstölt pulykacombfilé, füstölt sertésoldalas és füstölt sertéstarja salátákkal, köretekkel) éjfélkor pezsgős köszöntés virslivel, és a karaoketerem használata, 1-jén büféreggeli, a távozás napján büféreggeli
ára: 29.880 Ft/fő/éj

szállás 1 éjszakára, 1-jén büféreggeli, a karaoketerem használata -az eredeti állapot helyreállításával!
egyéb étkezések és egyéb szolgáltatások nélkül.
ára: 12.880 Ft/fő/éj

csak szállás 1 éjszakára, a karaoketerem használata -az eredeti állapot helyreállításával!
ára: 10.800/fő/éj

érkezés: 12 órától
távozás: 12 óráig

Falusi szállásadásként számolva az áfa 5%, ezt az ár már tartalmazza. Idegenforgalmi adó a településünkön nincs. Mivel mi magánszálláshely vagyunk, ezért italforgalmazással nem foglalkozunk, kérjük, az italokat a csoport hozza magával. Hűtőkapacitás van.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. A szállást 30% előleggel, a tervezett létszámnak megfelelően tudom lefoglalni. A tervezett létszámnak megfelelő végösszeget abban az esetben is ki kell fizetni, ha a rendezvényen a tényleges létszám kevesebb, mint megrendeléskor. Az esetleges speciális étkezési igényeket is kérem, addig jelezzék. Keto, paleo és vegán étkezést nem tudunk vállalni.

A kötelező szállásnyilvántartó program most életbe lépett módosítás szerint: A vendégadatok okmányolvasóval történő rögzítése minden magyarországi szálláshelyen, típustól és férőhely-számtól függetlenül kötelező. A szálláshely-szolgáltató az adatok továbbítására 2021. szeptember 1. napjától köteles. A jogszabályok alapján az adatok rögzítése minden igénybevevő vendégre vonatkozóan egyformán kötelező, így sem életkor (frissítve, 14 éves korig elvileg nem kell), sem más változó – pl. a szolgáltatás után fizetendő díj, kedvezmények, a tartózkodás hossza, rokoni kapcsolat az igénybevevővel – alapján az adatok rögzítésétől eltekinteni nem lehet. A szálláshely-szolgáltatást igénybevevő vendég a személyi azonosításra alkalmas okmányát a szálláshely-szolgáltatónak az adatok rögzítése céljából bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. A lényeg, mindenkinél legyen személyi vagy jogosítvány, aki magyar állampolgár, útlevél, aki más állam polgára. Előre is elnézést kérek a procedúráért. A szobákat, házakat csak azután tudják az érkezők elfoglalni, amikor mindenki adatát maradéktalanul fel tudtam vinni a rendszerbe.

Kutya jöhet, ha szeretnének hozni; a kutyák szállása mindaddig ingyenes, amíg plusz takarítással nem jár az ittlétük, sem kint sem bent, illetve nem mennek fel semmilyen bútorra (szék, asztal, ágy, kanapé, fotel, stb.), továbbá el tudják fogadni a mi kutyáinkat, pl. ivartalanított vizsla szukánkat, aki szabadon van a területen, és a macskánkat, aki természetesen szintén szabadon van. A másik nagytestű, kankutyánk kennelben van, ő csak reggel és este kap egy egészségügyi sétát. Az ő kenneljéhez közel menni, főleg kutyával szigorúan tilos.
Fokozottan kérek mindenkit, vegye figyelembe, hogy ez egy állattartó telep és az állatok testi épségében és pszichéjében komoly károsodást okozhat minden egyes tűzijáték és petárda, akár a tiltott, akár a legálisan forgalmazható formájáról van szó. A saját állatainkon kívül több vendégünk kifejezetten azért „menekül ide”, hogy távol legyenek a nagyvárostól a kutyáikkal/macskáikkal, így kérek mindenkit, hogy az Akác-tanyán, a hozzátartozó területeken és annak hallótávolságán belül mellőzzön mindenféle tűzijáték/robbanótöltet-, petárda-, stb. használatot. Annak használata anyagi és erkölcsi felelősséggel jár. Minden érkező csapat szervezője felelősséggel tartozik a vele együtt érkezőkért is. Kérek mindenkit, jelezze vissza a levélben foglaltak elfogadását vagy amennyiben nem ért vele egyet, a foglalás lemondását. Köszönöm és elnézést kérek, ha olyan írtam, ami -szerencsére- sokak számára nyilvánvaló, de ezt mindenkinek el kell küldenem.

Az Akáctanya házirendjét ide kattintva tudod elolvasni!

Szilveszterezz nálunk, foglald le a helyed!

Töltsd nálunk az év utolsó napjait! A szabad helyektől függően tudjuk fogadni a foglalásokat. Kérj ajánlatot az űrlap kitöltésével!