Esküvő az Akáctanyán

 

 

 

A legfontosabb tudnivalók az esküvőszervezés kapcsán

A mi saját épületeink kb. 70 fős esküvő megtartására alkalmasak, az ennél nagyobb létszámhoz azonban már sátorbérlésre van szükség. Díszítést általában az ifjú pár barátai szokták nálunk csinálni, és később lebontani is, de dekoros is hozható. Polgári és egyházi szertartás is volt már nálunk, szinte minden itt tartott esküvőnek itt volt az esketése is, de ezt párnak kell az anyakönyvvezetővel és pappal/lelkésszel egyeztetniük.

Étkezés, catering

Az italokat (és a süteményeket is) tudjátok hozni, mi nem is forgalmazhatunk ilyeneket. Így ez kedvezőbb is nektek. Hűtőkapacitás bőven van. Volt már nálunk bográcsos esküvő is, vegán esküvő saját szakáccsal, illetve tavaly és idén több esküvőnkhöz és egyéb rendezvényünkhöz az újhartyáni Györkös étterem biztosította személyzettel vagy anélkül a cateringet; ez a pár döntése, mit szeretnének, mikor és hogyan. Egy másik sátras esküvőhöz pedig Szabó Attila és csapata adta a cateringet személyzettel együtt: szurkebarat@gmail.com Büféreggelit tudunk biztosítani, amennyiben igényelnek (keto, paleo és vegán étkezést azonban nem vállalunk). Amennyiben dj-re vagy ceremóniamesterre is szükség van, akkor Dj Richie-t info@djrichie.hu vagy Pócs Gyula csapatát tudom ajánlani +36 30 916 9166, www.lifepuzzle.hu

Árak

Az idei ár 50 fő ittalvó vendég felett 7880 Ft/fő/éj a szállás büféreggelivel–ez bruttó; ezen az áron az elhelyezés és a jövő évig történő ár- bér- és adóváltozások tudnak még módosítani. Sajnos ennél pontosabbat árat nem tudok mondani. Gyerekkedvezmények: 0-2 éves kor között 100%, 2-7 éves kor között 50%. A rendezvényhelyszín biztosítása 180.000 Ft-tól (nettó, szintén idei ár), attól függően, hogy konkrétan mit szeretnének és mennyi időre, és plusz 80.000 Ft kaució, ami visszajár, amennyiben a helyszínt, a használandó bútorainkat, eszközeinket stb. legalább olyan állapotban tudjuk átvenni a helyükre visszatéve, ahogy átadtuk, szemét (és főleg cigarettacsikk) mentesen. A díszítést, annak lebontását, a székek-asztalok elrendezését és visszarendezését, a terítést a pár szervezi meg. A szemetet csak szelektíven lehet gyűjteni. A nem szelektíven gyűjtött szemetet tőlünk nem szállítják el, így a párnak kell megoldania annak elszállítását.

A további szükséges dolgok (hol lesz -lesz-e egyáltalán- ceremónia az Akác-tanyán belül, hány étkezés lesz, mikor, zenekar lesz vagy dj, szállások beosztása és elfoglalása stb.) nagy részét inkább személyesen szoktuk megbeszélni a párokkal, mert a helyszínen sok minden eszünkbe jut még, amit esetleg levélben nem is lehetséges egyeztetni.

Amit fontos tudni, hogy az Akác-tanyán szinte semmi nincs aszfaltozva, betonozva vagy kikövezve, így a női tűsarkúaknak a murvázott utak biztos, hogy nem tesznek jót, ezt érdemes figyelembe venni.

Szállás lehetőségek

Az Akác-tanyán akár 50+ fő is elférhet, de ha mindenki kétágyas és egyágyas szobákban/házakban szeretne lenni, akkor jóval kevesebben. A honlapon a vendégek meg tudnak ismerkedni a szálláshelyekkel, de legjobb természetesen személyesen megnézni, mire is alkalmas az Akác-tanya és mire nem, úgy a szálláshelyek, mint a ceremónia lebonyolításában. A szálláshelyek leírása részletesebben:

Nagy faház: alsó szinten nagy nappali, konyha, 4 kisméretű szoba: 2×2 személyes, és 2×1 keskeny franciaágyas szoba, két zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, és egy külön wc, a felső szinten: teakonyha, 3 nagy méretű szoba 1×3 személyes, 2×1 személyes+1 franciaágy, és 2×1 személyes és 1 franciaágy, két külön zuhanyzó és két külön wc (min. 11 fő)

Rönkház: alsó szinten fedett terasz, nappali, két fürdőszoba, egy hálószoba franciaággyal, egy alkóv emeletes ággyal, a galérián fedett terasz, egy légtérben egy franciaágy és több egyszemélyes ágy.

Kis faház (4db): alsó szinten fedett terasz, nappali, teakonyha, kis méretű fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel, 4 egyszemélyes ágy a galérián egy légtérben

Kis faház (1db): alsó szinten fedett terasz, kétszemélyes hálószoba, nappali, teakonyha, kis méretű fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel, 4 egyszemélyes ágy galérián egy légtérben.

Főépület új szobája: két földszinti szoba közös bejárattal, mindkettőben franciaágy van, konyhasarok, saját zuhanyzós fürdőszoba

Az Akáctanya házirendjét ide kattintva tudod elolvasni!

Kérj ajánlatot itt!

Ahhoz, hogy egyedi ajánlatot állíthassunk össze, kérünk, hogy töltsd ki ezt az űrlapot és írd le az elképzeléseid, illetve az egyedi igényeket!

Minden megadott információt megkapunk e-mailben, és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!